PRIMER PARTIT DE LA LLIGA AL PALAU D’ESPORTS MARCAT PER LES BAIXES DEL CADÍ LA SEU

El primer partit de la Lliga al Palau d’Esports enfronta el Cadí La Seu i el Casademont Saragossa, aquest divendres. La jornada estarà marcada per les baixes de les locals, que ja sumen quatre jugadores amb problemes físics.

El primer partit de la Lliga Femenina al Palau d’Esports es preveu complicat pel Cadí La Seu, que continua marcat per les baixes en l’equip. Un esquinç aparta Carmen Grande de la pista, que es suma a les dues lesionades, Cameron Swart i Sara Rún. D’altra banda, la Montse Brotons serà dubte fins l’últim moment a l’espera d’una prova el mateix dia del partit. 

El Casademont Saragossa serà el rival de les urgellenques, en la segona jornada de la competició. El conjunt manté gran part de les jugadores, de l’anterior temporada, que donen estabilitat a l’equip i s’ha reforçat en algunes posicions. 

L’enfrontament entre el Cadí La Seu i el Casademont Saragossa tindrà lloc aquest divendres, 06 d’octubre, a les vuit del vespre. El partit es podrà seguir en directe per Pirineus TV, motiu pel qual l’informatiu s’emetrà a tres quarts de deu de la nit. 

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU