PUIGCERDÀ BUSCA UN LOCAL MÉS CÈNTRIC PEL CASAL D'AVIS

L'Ajuntament de Puigcerdà busca un local més cèntric pel casal d'avis Sant Domènec. Des de la passada primavera, el casal es troba situat a la primera planta del Museu Cerdà, un emplaçament que des d'un inici no ha tingut bona acceptació

L'Ajuntament de Puigcerdà busca un local més cèntric pel casal d'avis Sant Domènec. Des de la passada primavera, el casal es troba situat a la primera planta del Museu Cerdà, un emplaçament que des d'un inici no ha tingut bona acceptació per part dels mateixos usuaris. Per aquest motiu, l'equip de govern estudia altres opcions on situar el servei.

Recordem que el casal d’avis Sant Domènec estava situat al Passeig 10 d’Abril, a l’edifici de l’Arxiu Comarcal i la Biblioteca Comtat de Cerdanya. Arran de la pandèmia, el casal va haver de tancar i posteriorment a l'espai que ocupava es van fer les obres d'ampliació de la biblioteca. 

Per altra banda, el consistori va treure a concurs públic la gestió i diamització del casal. Aquest dijous ha finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i en els propers dies es coneixerà l'empresa o entitat guanyadora. Fins ara, la dinamització la feia la Fundació Adis a través d'un contracte menor. Des de l'ajuntament tenen clar que cal oferir diverses activitats als avis i avies que s'adaptin als seus interessos i necessitats.

A banda dels usuaris del casal, també utilitzen l’equipament del Museu Cerdà una quinzena d’usuaris de l’espai Obert de la Fundació Adis. 

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA DE GENT GRAN DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ