PUIGCERDÀ REDISTRIBUEIX L'ENLLUMENAT DE NADAL PER ARRIBAR A MÉS ZONES

Puigcerdà donarà aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa dels llums dels carrers. L'ajuntament ha redistribuit enguany l'enllumenat per arribar a més zones.

Puigcerdà donarà aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa dels llums dels carrers. Des de fa més de deu anys, el consistori organitza una festa amb compte enrere inclòs per encendre l'enllumenat nadalenc de la vila. Enguany s'han ampliat les zones que comptaran amb il·luminació, com ara la Colònia Simon o l'aduana, a més dels llocs habituals com els carrers comercials, les places Santa Maria i Herois o l'entorn de l'estany.

Des de l'ajuntament han explicat que la distribució de l'enllumenat s'ha fet amb col·laboració amb l'associació de comerciants. Han afegit que la concessió finalitza enguany i que, de cara a l'any vinent, incorporaran novetats.

Pel que fa a la campanya d'hivern, des del consistori puigcerdanenc auguren una alta ocupació i asseguren que tant els comerços, com allotjaments, restaurants i empreses turístiques estan a punt. 

La festa de l'encesa de llums començarà a les sis de la tarda amb l'actuació de dos djs a la plaça Santa Maria. A continuació, els grups de ballarines de Dansart oferiran l'espectacle de llum i dansa “Il·lumina el teu camí”. A les set es farà el compte enrere per enendre els llums i hi haurà castell de focs a càrrec dels Dimonis de Puigcerdà. Per finalitzar s'oferirà coca a tothom.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, 1r TINENT D'ALCALDE DE PUIGCERDÀ