PUIGCERDÀ VOL AMPLIAR LA PLANTILLA DE LA POLICIA LOCAL

L’Ajuntament de Puigcerdà preveu reforçar el cos de Policia Local, sobretot ara que s'apropen els mesos de més afluència turística. Actualment només hi ha entre cinc i sis agents en actiu

L’Ajuntament de Puigcerdà preveu reforçar el cos de Policia Local, sobretot ara que s'apropen els mesos de més afluència turística. Actualment, el cos hi ha catorze places assignades tot i que només disposa d'una desena d'efectius. A més, es dona la circumstància que les baixes, vacances pendents i altres situacions fan que la vila només disposi d'entre cinc i sis agents.

Per tot plegat, l'equip de govern ha licitat recentment tres places en comissió de serveis per cobrir els pròxims mesos. De les tres, però, tan sols se n’ha cobert una.

El regidor de seguretat i tinent d'alcalde, Francesc Armengol, ha explicat que és el primer pas per poder consolidar i ampliar la plantilla i arribar a tenir les 14 places cobertes. El fet de cobrir les places laborals assignades obriria la porta a noves ampliacions per la via de la comissió de serveis amb agents d’altres ajuntaments. En aquest sentit, Armengol ha explicat que altres consistoris els insten a cobrir primer les places abans de demanar-los agents temporalment.