QUINZENA VICTÒRIA PEL CADÍ LA SEU

El Cadí La Seu s’emporta la quinzena victòria de la Lliga a la pista del Campus Promete. Les urgellenques mantenen la quarta posició després de guanyar al rival per 39 a 45, en un partit marcat per la poca anotació.

Les blanc-i-blaves han començat el partit marcant el ritme del joc i amb una bona defensa que les ha permès avançar-se al marcador. El partit ha arribat a la mitja part marcat pel desencert a la cistella dels dos conjunts amb un resultat de 20 a 26.
La segona meitat ha començat favorable per les rivals que han aconseguit capgirar el marcador en els primers minuts de joc, mentre les de Canut només han pogut sumar dos punts en el tercer quart. Raventós, Lukacovicova i Peña han estat les protagonistes dels últims deu minuts sentenciant el partit amb un resultat favorable a les urgellenques, per 39 a 45.

Amb aquesta nova victòria el Cadí La Seu compta amb un balanç de 15 partit guanyats i 7 de perduts a la Lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU