RICARD LOBO TANCA UNA ETAPA COM A DELEGAT AL PIRINEU DEL COAC

Ricard Lobo tanca una etapa professional al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, després de vint-i-un anys, divuit d’aquests com a delegat al Pirineu. El següent 22 de desembre, Joan Marquet, assumirà el càrrec.

Després de vint-i-un anys a la Delegació del Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Ricard Lobo, tanca una etapa en aquesta institució, com a delegat. Lobo creu que ha complert amb els objectius d’incrementar la relació dels arquitectes amb el Col·legi, estar present en debats sobre el Pirineu i difondre l’arquitectura a l’ensenyament, a través de diferents iniciatives. 

Lobo posa de manifest la importància d’utilitzar els materials del Pirineu, com la pedra, com s’havia fet tradicionalment, i lamenta falta de sensibilitat en l’elaboració del paisatge urbanístic.

Joan Marquet serà la persona que substituirà a Ricard Lobo. Marquet fa setze anys que forma part de la Delegació i assumeix el càrrec amb l’objectiu de donar continuïtat a la tasca feta fins ara, així com adaptar-se a nous reptes que puguin sorgir. 

El canvi de delegat al Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya es farà formal el dia 22 de desembre. 

Parlen al vídeo:

RICARD LOBO, DELEGAT AL PIRINEU DEL COL·LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA

JOAN MARQUET, ARQUITECTE VISADOR AL PIRINEU DEL COAC