RODATGE DE CANIGÓ 1883 AL CONGOST DE COLLEGATS

El congost de Collegats s’ha convertit aquest dimecres en escenari del rodatge de la pel·lícula Canigó 1883. En les escenes que Filmexplora ha gravat en aquest paratge es representa quan Verdaguer arriba al Congost de Collegats i queda fascinat per la seva bellesa.

El congost de Collegats s’ha convertit aquest dimecres en escenari del rodatge de la pel·lícula Canigó 1883. En les escenes que Filmexplora ha gravat en aquest paratge es representa quan Verdaguer arriba al Congost de Collegats i queda fascinat per la seva bellesa. També hi apareix un rai al riu Noguera Pallaresa al seu pas per l'Argenteria.

Ja fa 2 anys que s’està gravant en diferents localitzacions i ara el que queda gravar són les escenes més vinculades a les valls i pobles que no es van poder gravar per la pandèmia.
La pel·lícula s’explica des de dos perspectives, la del 1883 i la del 1901, que són les escenes que falten per gravar. En la primera part, la del 1883, l’actor Santi Pocino representa a Verdaguer.

La idea és acabar el rodatge a mitjans de juliol, i l’estrena està prevista pel maig del 2023.
Per finançar la pel·lícula hi ha obert un verkami fins a finals de juny que pretén recollir 20.000 euros i on s’anima a tothom a participar.

Parlen al vídeo:

ALBERT NAUDÍN, DIRECTOR CANIGÓ 1883

SANTI POCINO, ACTOR