SALÀS DE PALLARS CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA 17a DIADA DE FIRA

Aquest cap de setmana Salàs de Pallars celebra la dissetena Diada de la seva fira. Enguany es podrà gaudir el diumenge del tradicional mercat de productes agroalimentaris i artesanals amb productes del territori i de les comarques del voltant; però també de diferents activitats lúdiques i culturals, que tant dissabte com diumenge ompliran els espais de Salàs.

Aquest cap de setmana Salàs de Pallars celebra la dissetena Diada de la seva fira. La fira de Salàs va ser una de les fires de mules més importants de la Península Ibèrica, que es va celebrar a aquesta població pallaresa des del segle XIV i fins ben entrat el segle XX. L’estructura de les cases, amb les seves eres, la tradició hostalera i el Firal són encara reminiscències d’aquella època molt viva en la memòria dels veïns i veïnes i que l’actual fira li fa homenatge.
Enguany es podrà gaudir el diumenge del tradicional mercat de productes agroalimentaris i artesanals amb productes del territori i de les comarques del voltant; però també de diferents activitats lúdiques i culturals, que tant dissabte com diumenge ompliran els espais de Salàs.
El diumenge és el dia fort, amb representacions al Cafè Salón, activitats infantils relacionades amb el bestiari festiu de peu rodó, la cercavila de la Mulassa, la representació teatral del tracte de fira, i molt més.
Un cap de setmana que rememora els dies de fira a Salàs de Pallars.