SESSIÓ INFORMATIVA DE LA NOVA EDICIÓ DEL MATCHFUNDING ARRELA’T

Sessió informativa a la Seu d’Urgell del Matchfunding Arrela’t, que organitza la segona edició, per buscar projectes que puguin tenir retorn pel territori de l’Alt Pirineu i Aran.

El Matchfunding Arrela’t ha organitzat aquest matí una jornada de Networking a la Seu d’Urgell per donar més informació a les persones interessades en presentar una iniciativa a aquesta segona edició. En aquest cas, la formació s’ha centrat en definir els objectius de la campanya i establir l’enfocament del projecte.

Les sessions informatives finalitzen aquest dijous, 9 de juny, amb una jornada a Vielha per explicar com s’ha de fer la comunicació d’un projecte, especialment a través de les xarxes socials.
Una vegada es presentin els projectes, un jurat en seleccionarà un per comarca i seguidament s’obrirà la campanya de micromecenatge per buscar finançament.

L’Arrela’t sorgeix a través dels grups Leader d’Alt Urgell – Cerdanya i el de Pallars-Ribagorça per donar un impuls a persones emprenedores amb un projecte, que pugui tenir un retorn pel territori de l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo:

MIREIA FONT, GERENT CAUC

MARTÍ RIERA, PRESIDENT CCAU