S’ESTRENA EL SEGON VIDEOCLIP DE LA FORMACIÓ LLEIDATANA IN SILICO QUE ES VA GRAVAR A TREMP

S’estrena el segon videoclip de la formació lleidatà de recent creació In Silico, gravat al col·legi Valldeflors de Tremp i amb els membres d’Avi’s Group com a figurants i ballarins.

S’acaba d’estrenar el segon videoclip de In Silico, formació lleidatana de recent creació. El rodatge va tenir lloc al Col·legi Valldeflors de Tremp, els quals van estar encantats de cedir una classe, això sí, sense nens ni nenes, si no amb gent gran.

Els membres d’Avi’s Group han estat els encarregats de col·laborar com a figurants en Buscant desesperadament, un videoclip divertit a la part que surrealista.

El grup ha publicat 5 cançons en català que ja es poden escoltar en diferents plataformes digitals dins d’un àlbum anomenat Avís als navegants. L’estil musical varia en cada tema, passant pel Synth Pop, el Rock Electrònic i el Rock Acústic. El primer videoclip va tenir mil visualitzacions en una setmana. I aquest darrer, en 3 dies, 500. El grup espera, a poc a poc, anar arribant al cor dels amants de la música.

Parlen al vídeo:

EDUARD GARCÍA, CANTANT I LLETRISTA D’IN SILICO

BENJAMÍ FELIP, COMPOSITOR I PRODUCTOR

GERARD SALVIA, ENGINYER DE SO