S’INCORPOREN VUIT JUGADORES AL CADÍ LA SEU

El Cadí La Seu ha presenta noves incorporacions per a la temporada vinent, després de confirmar la continuïtat d’Anna Palma i Júlia Soler. Fins el moment s’ha anunciat el fitxatge de vuit jugadores.

El Cadí La Seu comença a configurar l’equip per a la següent temporada. Després d’anunciar la primera jugadora renovada, Anna Palma, el club ha confirmat la continuïtat de Júlia Soler. Les incorporacions a l’equip no s’han fet esperar i ja són vuit les jugadores noves que conformaran el conjunt urgellenc. Entre aquestes, la base catalana, Regina Aguilar; la nacional, Marina Mata; la letona, Vanesa Jasa; l’eslovaca, Sona Svetlikova i la croata, Ana Mandic. Des dels Estats Units s’uneixen a l’equip Azana Baines, Bella Murekatete i Violeta Verano.

“He escoltat moltes coses bones del club i de la ciutat. Estic impacient per conèixer-vos a tots, ens veiem aviat.”

“Estic molt emocionada de formar part del Cadí La Seu la següent temporada. Estic desitjant jugar a la Lliga Espanyola i no puc esperar a veure-us a tots als partits”

“Serà el meu segon any a la Lliga Espanyola i espero que sigui un bon any per nosaltres. Desitjo que ens posem a prova entre nosaltres als entrenaments i segur que aconseguirem alguna cosa gran.”

L’inici de temporada per a les blanc-i-blaves estarà marcada per la participació en la Lliga Catalana Femenina, que tindrà lloc del 20 al 22 de setembre, a Vic. 

Parlen al vídeo:

REGINA AGUILAR I ANA MANDIC, JUGADORES DEL CADÍ LA SEU

MARINA MATA, SONA SVETLIKOVA I VANESA JASA, JUGADORES DEL CADÍ LA SEU