SORT HA INVENTARIAT UN CENTENAR DE BÉNS PATRIMONIALS

Sort ha iniciat la creació d’un Inventari de patrimoni cultural del municipi. De moment s’han inventariat un centenar de béns, dels quals entre cinquanta i seixanta compten amb tota la fitxa de l’inventari completa.

Sort ha iniciat la creació d’un Inventari de patrimoni cultural del municipi. De moment s’han inventariat un centenar de béns, dels quals entre cinquanta i seixanta compten amb tota la fitxa de l’inventari completa. Un inventari que va més enllà dels elements físics, i que també conté béns immaterials que ajuden a preservar la història de la zona.

Aquesta tasca realitzada per la Berta castells ha estat possible a través de les pràctiques extracurriculars de la Universitat de Girona, on cursa el Grau d’Hisòria.
Aquest és un primer pas per seguir treballant en la catalogació dels diferents béns patrimonials i poder-los preservar i difondre.

El projecte s’ha presentat aquest dimecres a la tarda a la població amb la idea que tothom hi pugui col·laborar i aportar. Precisament s’ha fet una base de dades online i oberta perquè es pugui consultar fàcilment.

Parlen al vídeo:

BERTA CASTELLS TORRES, ESTUDIANT GRAU D’HISTÒRIA

PERE BÁSCONES, REGIDOR CULTURA SORT