TALARN ES CONVERTEIX EN CAPITAL DEL VI PIRINENC AQUEST CAP DE SETMANA

Aquest dissabte Talarn celebra l’onzena edició de la Fira del Vi del Pirineu. Un esdeveniment que combina la difusió dels cellers de la zona amb el coneixement del patrimoni vitivinícola de particulars a través de visites als cellers de veïns i veïnes de Talarn.

Aquest dissabte Talarn celebra l’onzena edició de la Fira del Vi del Pirineu. Un esdeveniment que combina la difusió dels cellers de la zona amb el coneixement del patrimoni vitivinícola de particulars a través de visites als cellers de veïns i veïnes de Talarn. Precisament la ruta pels cellers particulars es farà divendres al vespre. A banda, la gastronomia local és també un dels plats forts de la fira ja que restauradors, productors varis i elaboradors de vi s’agrupen el dissabte a la tarda per oferir tastos en un ambient festiu que a més enguany serà una prèvia del Talarn music experience amb un parell d’actuacions musicals.

També està previst dissabte al matí un tast guiat de formatges del Pirineu maridat amb vins d’un celler local en el marc de col·laboració amb la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, a banda d’altres activitats vinculades a la cultura vitivinícola de la zona.