TALARN TORNA A SER L’APARADOR DEL MÓN DEL VI AL PIRINEU I L’AMPLIA AMB FORMATGES

Talarn ha acollit aquest dissabte la Fira del Vi del Pirineu, que enguany arriba a la 10a edició. La jornada està centrada en tot el que envolta aquest producte que els darrers anys ha guanyat presència a les comarques de muntanya, com demostra el fet que hi siguin presents 8 bodegues del Pirineu.

Talarn ha acollit aquest dissabte la Fira del Vi del Pirineu, que enguany arriba a la 10a edició. La jornada està centrada en tot el que envolta aquest producte que els darrers anys ha guanyat presència a les comarques de muntanya, com demostra el fet que hi siguin presents 8 bodegues del Pirineu. També hi participen 13 restaurants de la zona que ofereixen tastos dels seus productes locals.
A més, com a novetat s’ha estrenat una col·laboració amb la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell.

Hi ha hagut quatre parades de formatgers artesans, juntament amb un tast guiat de formatge del Pirineu I al mes d’octubre a la capital urgellenca la Fira del Vi del Pirineu serà la responsable de l’estand del vi, des d’on oferiran producte dels cellers del Pallars Jussà.
L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, que ha destacat les oportunitats que genera el sector del vi al territori i també les fires de promoció dels productes locals.

En el marc de la fira, es va inaugurar un petit espai d’interpretació sobre el món del vi situat al centre del poble. Es tracta d’un lloc on hi havia hagut un celler i s’hi ha col·locat un panells informatius sobre com s’elaborava el vi.

Parlen al vídeo:

ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN

JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA