TANCA EL QUIOSC DE PREMSA DEL PASSEIG DE LA SEU D’URGELL PER SER INVIABLE ECONÒMICAMENT

L’adjudicatari del Quiosc de premsa del Passeig Joan Brudieu, de la Seu d’Urgell tanca després d’un any perquè el negoci no és viable econòmicament. L’Ajuntament estudiarà noves possibilitats perquè l’espai torni a obrir.

El Quiosc de premsa del Passeig Joan Brudieu, a la Seu d’Urgell, tancarà la setmana vinent. El Guillem, al capdavant del negoci, assegura que no és viable econòmicament. Creu que actualment s’hauria de permetre diversificar l’activitat, més enllà de la venda de diaris i revistes. Ha vist que el sector, a banda d’estar afectat pels formats digitals, té uns costos de distribució molt elevats. 

L’actual equip de govern del consistori urgellenc remarca que la concessió, feta en l’anterior legislatura, no els ha deixat marge per ajudar en la viabilitat del Quiosc. 

Ara estudiaran els canvis necessaris perquè aquest espai tingui una continuïtat com a punt de dinamisme del centre de la ciutat. 

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El contracte tenia una durada de vuit anys, amb la possibilitat de dos anys de pròrroga. Després d’un any, però, l’adjudicatari ha demanat l’extinció del contracte.  

Parlen al vídeo: GUILLEM CAMPRECIÓS, ADJUDICATARI DEL QUIOSC DE PREMSA