TORNA EL CERDANYA HAPPY WALKING SENSE RESTRICCIONS

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la sisena edició del Cerdanya Happy Walking, que torna sense restriccions. En total es proposen vuit excursions guiades entre els dies 9 i 12 de juny. Els seus organitzadors confien en omplir totes les places.

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la sisena edició del Cerdanya Happy Walking, el festival de senderisme promogut per Turisme Cerdanya amb l’objectiu de promocionar la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme. En total es proposen vuit excursions guiades entre els dies 9 i 12 de juny.

L'any passat, la pandèmia va obligar a limitar el nombre de participants però enguany la proposta recupera el seu format habitual, amb vint persones a cada sortida. Els seus organitzadors confien a omplir totes les places.


La Vall de Pi, el Cap del Ginebrar, els senders de Fontanals de Cerdanya, els búnquers de la línia Pirineus, el collet de la Coma de Fornos de Talltendre, els senders d'Alp amb marxa nòrdica, la nocturna pel Puigpedrós i la del camí de l'Aigua de Bolvir (exclusiva i gratuïta per als joves d'entre 16 a 29 anys) són les vuit excursions guiades que s'han programat enguany.


Totes les propostes comptaran amb un tast de productes locals que els participants es podran endur a casa. A més, algunes sortides es complementen amb actuacions culturals.
Les excursions ti un preu d'entre 15 i 20 euros i hi ha la possibilitat d'adquirir un forfet de 60 euros que dóna accés a totes les sortides.
L'any passat, el Cerdanya Happy Walking va sumar 75 inscrits per les limitacions d'aforament. En edicions anteriors, però es va arribar als 200 participants.


Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC TURISME CERDANYA