TORNA EL SOPAR DE L’OLI A LA POBLA DE SEGUR EN UN DELS MILLORS ANYS DE COLLITA
Torna el Sopar de l’Oli a la Pobla de Segur per reivindicar un producte tan bàsic i necessari, que es troba en un dels seus millors moments.
El pròxim divendres tindrà lloc a la Pobla de Segur el Sopar de l’Oli, un esdeveniment gastronòmic anual que s’ha convertit ja en una tradició, i que serveix per reivindicar la qualitat dels olis del Pallars Jussà.
Fa pocs dies es va presentar un catàleg de varietat d’olis a partir d’un estudi que s’ha realitzat durant dos anys.
Comenten també els restauradors que, fins i tot abans d’obrir-se la inscripció oficialment, ja van començar a rebre trucades de gent que repeteix cada any. Senyal d’èxit.
Parlen al vídeo:
ORIOL SULLÀ, PRODUCTOR D’OLI DE CAL PORTALÉ
CLÀUDIA GOZZI, COPROPIETÀRIA I CUINERA D’EL RESTAURANT ‘EL RAIER’