TORNEN A FUNCIONAR ELS RADARS DE TRAM DE BASSELLA

Una avaria tècnica ha deixat fora de funcionament durant gairebé dos mesos els radars de tram de Bassella a Ponts. L’averia ja està arreglada, des del 7 de setembre, fet que s’havia explicat erròniament des del Servei Català de Trànsit.

Els radars de tram instal·lats a la C-14 entre Bassella i Ponts tornen a funcionar. Des del Servei Català de Trànsit han informat que estan en servei des del 7 de setembre, tot i que el 20 de setembre, a preguntes d’aquest mitjà, van explicar erròniament que encara estaven espatllats. 

Des de Trànsit han detallat que el motiu de l’aturada ha estat una avaria tècnica a les càmeres. Aquesta es va detectar a mitjan de juliol i, des d’aleshores i fins el 7 d’aquest mes, els radars no han funcionat. Ara ja s’ha comprovat que les càmeres tornen a enfocar correctament i s’han reprès els expedients sancionadors en els casos detectats d’excés de velocitat. 

Els cinemòmetres estan situats entre els punts quilomètrics 124 i 134, a la C-14, i controlen un tram de més de 9 quilòmetres, on el límit màxim de velocitat permès en el tram és de 90 quilòmetres per hora.