TOT DE CARA PEL PAS A VUITENS D’EUROCUP WOMEN

El partit d’anada de la primera ronda de Play-Off de l’EuroCup Women acaba amb vint-i-dos punts d’avantatge per al Cadí La Seu, que s’ha imposat al Castors Braine amb un resultat de 62 a 84.

Desembre 14, 2023 - 22:55

Contra tot pronòstic el Cadí La Seu s’imposa amb gran avantatge al Castors Braine en el partit d’anada de la primera ronda de Play-Off d’EuroCup Women. Les urgellenques s’han avançat al marcador en els primers minuts de partit, amb un resultat igualat, de 19 a 21 en el final del primer quart. Les del Cadí han ampliat avantatge i han enfilat camí dels vestidors amb un resultat de 34 a 45.

El Cadí La Seu ha tornat de vestidors amb l’objectiu clar, sentenciar el partit. Amb un avantatge de més de vint punts per davant al marcador, les blanc-i-blaves no han donat oportunitat de resposta a les rivals i el resultat final ha estat de 62 a 84.

Amb 22 punts a favor del Cadí La Seu l’accés a vuitens de final de la competició europea es decidirà el 20 de desembre al Palau d’Esports.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU