TOT LLEST PERQUÈ EL NOU CAP DE LA SEU COMENCI A REBRE PACIENTS

Últims preparatius perquè aquest dijous el nou Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell rebi els primers pacients. El nou equipament, situat al centre de la ciutat, al carrer Bisbe Guitart nº37, és un edifici que compta amb més de 2.000 m2 construïts, i suposarà una millora tant per als usuaris com per als professionals. 

Funcionalment l’espai es divideix en quatre plantes on s’hi ubiquen més d’una vintena de consultes, despatxos i serveis generals.
A les noves instal·lacions s’oferiran els serveis que ja hi havia en l’anterior, com infermeria, pediatria o odontologia, i s’afegeixen el de dietista – nutricionista, salut mental i salut pública. 

Pel que fa a la ubicació on fins ara hi havia el CAP de la Seu, es plantegen diferents opcions. Una podria ser l’ampliació d’algunes serveis de la Fundació Sant Hospital. 
El nou Centre d’Atenció Primària donarà servei a una població de més de 16.000 habitants de dilluns a divendres de 8h del matí a 20h del vespre, i dissabtes de 10h del matí a 14h de la tarda.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA SALUT LA SEU D’URGELL