TREMP ORGANITZA ACTES DURANT TRES DIES PER INAUGURAR LA NOVA ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Aquest cap de setmana comencen els actes per la inauguració oficial de l’Escola Municipal de Música de Tremp. I dimecres farà la descoberta de la placa el conseller d’educació.

El 16 de gener els alumnes de l’Escola municipal de Música de Tremp van estrenar les noves dependències de l’equipament. Una escola llargament esperada i que finalment aquest 2023 s’ha pogut posar en marxa. Ara, l’Ajuntament ha previst tres dies d’actes en motiu la inauguració oficial. El programa d’actes s’iniciarà el dissabte al matí i es clourà el dimecres 1 de febrer, amb la descoberta de la placa per part del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray.

El dissabte i el diumenge al matí hi haurà jornada de portes obertes a l’escola, amb reserva prèvia. I el dissabte a la tarda també s’ha organitzat un berenar popular davant l’edifici i un concert posterior, a càrrec de la Big Band Ponent, a la Lira, edifici annex.

Les obres del nou edifici han finalitzat aquest gener. L’Ajuntament ha realitzat una inversió de prop de 500.000 euros per adequar l’espai per tal que pugui acollir les dependències de l’Escola Municipal de Música. L’escola actualment compta amb uns 150 alumnes.