UN CONCURS DE FOTOGRAFIA VOL MOSTRAR DIFERENTS VISIONS DE LA LACTANCIA MATERNA

Un concurs de fotografia de lactància materna vol mostrar diferents visions de l’alletament dels nadons, per trencar amb temes tabú. La iniciativa també contempla una exposició amb les imatges al Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell i d’Oliana.

L’Institut Català de la Salut a l’Alt Pirineu i Aran, juntament amb Pediatria els Pirineus, han convocat un concurs de fotografia, amb la lactància materna com a temàtica. La iniciativa, que s’emmarca dins la Setmana Europea de la Lactància Materna, que va tenir lloc del 10 al 16 d’octubre; vol mostrar i compartir diferents visions de la temàtica.

Totes les fotografies formaran part d’una exposició, que es podrà veure a partir del 15 de novembre al Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell, i al d’Oliana, a partir del 16 de desembre fins el 20 de gener.
Les fotografies es poden enviar fins el 7 de novembre al correu info@pediatriadelspirineus.org; acompanyades pel nom de l’autor, un títol per a la fotografia i un telèfon de contacte.

El concurs compta amb diferents premis, atorgats per diferents empreses de la comarca, com una sessió fotogràfica, entrades per a una obra de teatre, un extractor de llet o petits electrodomèstics.

Parlen al vídeo: LAIA VILARRUBLA, DIETISTA I NUTRICIONISTA CAP LA SEU D’URGELL I OLIANA