UN ELABORADOR DE PASTA ARTESANA GUANYA EL PREMI JOVE EMPRENEDOR DEL JUSSÀ

Iban Campos, responsable del projecte Casa Miravet, ha estat el guanyador de l’edició 2022 del premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà. El segon premi ha estat per la vinoteca Casa Montoliu i el tercer premi per Miquel Vadillo MVR reparacions i manteniments.

Iban Campos, responsable del projecte Casa Miravet, ha estat el guanyador de l’edició 2022 del premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà. Campos elabora pasta artesana a partir del blat que ell mateix conrea, una varietat de cereal antic anomenat forment, que ha estat recuperat i que es caracteritza per seu baix contingut en gluten. El segon premi ha estat per la vinoteca Casa Montoliu que promou la cultura i el producte de proximitat, i el tercer premi per Miquel Vadillo MVR reparacions i manteniments, dedicat al manteniment i reparació d’instal·lacions de gas, fontaneria i electricitat. Han rebut 1500, 1000 i 500 euros respectivament.

En total es van presentar al premi set projectes de joves pallaresos de sectors ben diversos.

També es va voler destacar la valentia de tots els joves per emprendre i l’agraïment per fer-ho en aquesta comarca.

L’acte de lliurament dels guardons es va fer al Casal Cívic i Comunitari la Pobla de Segur i es va aprofitar per presentar la nova associació de comerciants “Pobla Activa”.

Aquesta ha estat la vintena edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà, organitzada per l’Oficina Jove i el Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ