UN FULLETÓ BUSCA CONSOLIDAR L’ENOTURISME ALS PALLARS

Es presenta a Tremp un fulletó que recull les propostes d’enoturisme dels 16 cellers del Pallars Jussà i Sobirà, una eina per a la promoció i reconeixement.

Juliol 15, 2025 - 07:45
Juliol 16, 2025 - 08:40
 28

La presentació d’un fulletó d’enoturisme al Pallars busca potenciar el reconeixement de la producció vitivinícola de l’Alt Pirineu al territori i a la resta del país. El material divulgatiu, impulsat pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars" de l’ajuntament de Tremp, recull setze experiències que ofereixen cellers de les dues comarques. 

El sector del vi als dos Pallars ofereix una gran qualitat, tant en el seu producte com en les seves propostes enoturístiques. Un valor afegit cada vegada més important.

Els productors locals han rebut la proposta amb entusiasme per la promoció i reconeixement.

Els cellers de producció petita ofereixen un servei personalitzat. Un tret diferencial en tots els productors locals.

Parlen al vídeo:

SÍLVIA ROMERO, ALCALDESSA DE TREMP

EVA CARMONA, CELLER EL VINYER

RAMON AYTÉS, SOCI DEL CELLER BATLLIU SORT