UN GRUP DE JOVES IMPULSA UNA CANDIDATURA DE LA CUP A OLIANA

Un grup de joves d’Oliana ha organitzat una primera assemblea per definir una candidatura de la CUP al municipi. Properament organitzaran nous actes per conèixer les inquietuds de la població pel que fa a la pagesia, l’habitatge i la transició energètica.

Un grup de joves d’Oliana ha organitzat una assemblea, oberta a la població, per començar a definir una candidatura de la CUP al municipi, sota el lema ‘Construïm una alternativa per Oliana’. Els membres creuen que la pagesia, l’habitatge i la transició energètica són els principals eixos a treballar i crearan nous actes perquè veïns i veïnes hi puguin fer aportacions. 

Entre les propostes del grup hi ha l’impuls del sector primari, la creació de polítiques d’habitatge, per disminuir els pisos buits; així com crear una comunitat energètica local, que sigui gestionada per l’ajuntament. 

D’altra banda, també posen de manifest que les dues mancomunitats d’escombraries de l’Alt Urgell s’uniran properament i creuen que això pot comportar un augment d’impostos. 

En l’acte s’ha explicat que es vol consolidar un projecte a llarg termini, que vetlli per millorar la vida de la població, assegurant l’arrelament dels joves i defensant la continuació dels serveis socials. 

Parlen al vídeo: ARNAU QUINGLES, MEMBRE DE L’ASSEMBLEA DE LA CUP PER OLIANA