UN TOTAL DE 2600 ALUMNES PIRINENCS PARTICIPEN EN l'11a EDICIÓ DE L'ESQUÍ ESCOLAR

Un total de 2600 alumnes de 3r i 4t de Primària de les escoles del Pirineu participen, un hivern més, al programa d'Esport Blanc Escolar (EBE). És l'onzena edició d'aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual és apropar els esports de neu i els seus valors als infants d'una seixantena de centres educatius. S'emmarca dins el Pla Estratègic d'Esports d'Hivern Catalunya 2012-2022 que pretén impulsar les diferents modalitats de neu. Així, doncs, els infants reben diferents sessions d'esquí alpí, surf de neu i esquí de fons dins l'horari lectiu. 

A Cerdanya, un total de 300 alumnes participen a les sis sessions del programa, que s'allargarà fins al mes de març. Les activitats han estat distribuïdes amb 2 dies d’esquí alpí i 2 dies de surf de neu a l’estació d’esquí de La Molina i 2 dies d’esquí de fons a l’estació de Lles, Aransa o Guils Fontanera segons la prioritat i proximitat de l’escola a una de les estacions d’esquí nòrdic.

Durant les onze edicions que s'ha dut a terme el programa, comptant la d'enguany, hi hauran participat més de 10.000 infants.