UNS 250 INFANTS D'EDUCACIÓ INICIAL PARTICIPEN A LA IV MATINAL ARTÍSTICA

Uns 250 alumnes d'Educació Infantil de les escoles de la comarca han participat aquest dimarts a la 4a edició de la Matinal Artística, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanya. La iniciativa vol fomentar les activitats de caire artístic i sensorial a través de diferents tallers

Uns 250 alumnes d'Educació Infantil de les escoles de la comarca han participat aquest dimarts a la 4a edició de la Matinal Artística, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanya. La iniciativa vol fomentar les activitats de caire artístic i sensorial a través de diferents tallers que al llarg del curs han preparat els mestres dels diferents centres.

Un altre dels objectius de la trobada és el de crear vincles entre els alumnes dels diferents centres educatius cerdans. 

A banda d'aquesta matinal, també se n'organitzen d'altres al llarg del curs adreçades a infants d'altres etapes educatives. La propera serà el 6 de juny amb el Dia de les Llengües, una proposta que tindrà lloc al parc Schierbeck de Puigcerdà i on hi participaran alumnes de Cicle Superior.

Parlen al vídeo:  ANNA PARDOS, COORDINADORA DEL CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DE CERDANYA