UNS 600 INFANTS PARTICIPEN AL CROS DE PRIMAVERA DE LA SEU D’URGELL

Uns 600 nens i nenes han participat aquest diumenge a la 41a edició del Cros de Primavera a la Seu d’Urgell. La prova escolar ha tornat a celebrar-se en les seves dates habituals i sense restriccions, després que l’any passat s’hagués d’organitzar a principis de novembre.
En l’esdeveniment hi han participat alumnes dels centres educatius de la Seu, de zones escolars rurals de la comarca i també infants de l’escola de Sant Julià d’Andorra. Els primers a córrer han estat els nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior de Primària, a mig matí han participat els més petits, de zero a cinc anys. A continuació han pres la sortida els alumnes de cicle Infantils de Primària, seguits pels d’ESO i el Cros ha acabat amb la cursa popular, en la qual han participat unes 250 persones.
Les curses, amb sortida al Passeig Joan Brudieu, han tingut diferents recorreguts, des dels 100 metres fins als gairebé 2 quilòmetres.
De les deu del matí fins a quarts de dues de la tarda s’han celebrat dinou curses escolars en la tornada a la normalitat del Cros de Primavera.