URÚS INSTAL·LA DOS RADARS PEDAGÒGICS A LES ENTRADES DEL POBLE

L'ajuntament d'Urús ha fet instal·lar dos radars pedagògics per controlar el trànsit a les entrades al poble. SÓN PUNTS CONFLICTIUS ON SOVINT ELS CONDUCTORS CIRCULEN PER SOBRE DE LA VELOCITAT PERMESA, QUE ES SITUA EN 30KM HORA.

L'ajuntament d'Urús ha fet instal·lar dos radars pedagògics per controlar el trànsit a les entrades del poble. Concretament, un aparell s'ha col·locat a l'accés des de la carretera C-162 i l'altre al camí ramader que enllaça el Túnel del Cadí amb la població. 

La velocitat màxima permesa a l'entrada de la població és de 30km hora i 40km hora en el cas del camí ramader. Molt sovint, però, els conductors circulen molt per sobre d'aquetses velocitats. Des de l'ajuntament demanen prudència perquè es tracta d'un vial de serveis que utilitzen ciclistes i vianants.

Es tracta d'un projecte inciat per l'antic equip de govern. Els radars van entrar en funcionament a finals de l'any passat i la resposta ha estat positiva. El cost dels aparells s'ha situat a l'entorn dels 2500 euros.

Parlen al vídeo: MARIA SANS, ALCALDESSA D'URÚS