VISITA TEATRALITZADA A LA CENTRAL DE CAPDELLA DE LA MÀ D’ALBERT KELLER

Albert Keller, l’enginyer cap de la central hidroelèctrica de Capdella ha tornat 107 després a les instal·lacions per oferir aquest cap de setmana una visita guiada a l’equipament en motiu de la celebració del Dia internacional dels Museus que és aquest dimecres 18 de maig.

Albert Keller, l’enginyer cap de la central hidroelèctrica de Capdella ha tornat  107 anys després a les instal·lacions per oferir aquest cap de setmana una visita guiada a l’equipament en motiu de la celebració del Dia internacional dels Museus que és aquest dimecres 18 de maig. Keller explica als assistents els treballs que es van realitzar per posar-la en marxa, així com les dures condicions de feina dels treballadors.

Albert Santgenís ha recreat el personatge i ha fet aquesta visita teatralitzada als assistents. Una forma diferent de conèixer aquest patrimoni hidroelèctric.

Per seguir amb els actes de commemoració del Dia internacional dels Museus, aquest dimecres es farà la posada en marxa de la Rubia, del trenet de l’Estany Gento. Precisament enguany s’ha començat les gestions per declarar el tren Bé cultural d’interès nacional.

Parlen al Vídeo:

ALBERT SANTGENÍS, SR. KELLER A LA VISITA TEATRALITZADA

EVA PERISÉ, DIRECTORA DEL MUSEU HIDROELÈCTRIC DE CAPDELLA