XERRADA A LA SEU D’URGELL PER DEBATRE SOBRE EL FUTUR DE L’ESCOLA PÚBLICA

Els docents de la Seu d’Urgell debaten sobre el futur de l’escola pública, en una xerrada organitzada pel sindicat de l’ensenyament públic, Ustec, en la qual s’ha parlat de privatització i canvis educatius

El sindicat majoritari de l’ensenyament públic, Ustec, ha organitzat una xerrada a la Seu d’Urgell per posar en debat el futur de l’escola pública. L’acte ha anat a càrrec de Rosa Maria Cañadell, portaveu del sindicat durant 7 anys.
Cañadell ha destacat la privatització del sistema d’educació, com una eina més de negoci. En aquest sentit ha parlat de doble xarxa i universitats privades. D’altra banda, ha posat de manifest que la privatització farà que l’educació estigui al servei de les necessitats de les empreses.

La conferència també ha comptat amb la participació de Xavier Diez, doctor en història contemporània i diplomat en magisteri, per parlar sobre els canvis més generals i les transformacions locals del sistema educatiu.
El sindicat ha anunciat noves vagues davant la inacció del Govern a les peticions del docent en les mobilitzacions del mes de març.

Les noves aturades a les escoles i instituts seran els dies 25 de maig i 9 de juny.

Parlen al Vídeo:

ROSA M. CAÑADELL, EXPORTAVEU USTEC-STEs
MARISOL SALVADÓ, USTEC-STEs