20 ANYS DE CLUB DE LECTURA AMB ANNA MARTÍ AL CAPDAVANT

El Club de lectura d’adults de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell es reuneix per primera vegada, en el vintè aniversari de l’activitat, que ha estat coordinada per Anna Martí, des de l’inici.

El Club de lectura d’adults de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell es reuneix per primera vegada aquest 2024, en la celebració del vintè aniversari des de l’inici de l’activitat. Durant aquests anys Anna Martí ha estat l’encarregada del funcionament de l’espai, com a coordinadora del club, i recorda el començament, en un espai adjacent a l’equipament municipal, abans de traslladar-s’hi. 

El club es centra, entre altres, en els gèneres de novel·la, poesia o assaig, amb un llibre mensual durant la temporada, que va d’octubre a juny. 

En aquestes dues dècades el club ha evolucionat i la desena de participants del principi han augmentat fins unes 25 persones. 

Recentment, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha lliurat una placa commemorativa a la coordinadora del club, Anna Martí, per la seva dedicació i col·laboració en l’organització durant els vint anys de l’activitat.

Parlen al vídeo: ANNA MARTÍ, COORDINADORA DEL CLUB DE LECTURA D’ADULTS