EL CADÍ LA SEU BUSCA LA REMONTADA A GIRONA PER SEGUIR A EUROCUP WOMEN

El Cadí La Seu s’enfronta a l’Spar Girona en la tornada de vuitens de final d’EuroCup Women amb un desavantatge de setze punts, després que el primer partit finalitzés amb un resultat de 52 a 68, a favor de les gironines.

El Cadí La Seu necessita un resultat favorable, amb més de setze punts de diferència, davant l’Spar Girona, per passar l’eliminatòria d’EuroCup Women, després que el partit d’anada finalitzés amb un marcador de 52 a 68, a favor de les gironines. El conjunt urgellenc arriba al partit amb nou jugadores, tot i que Lahtinen, té molèsties des del darrer enfrontament. 

El Girona comptarà amb el retorn de Gardner a la pista. Tot i que les blanc-i-blaves també s’han reforçat aquests darrers dies amb la incorporació de Claudia Contell, a través d’una cessió des del Valencia Basket, no podrà donar suport a l’equip per la normativa europea.

La tornada de vuitens de final d’EuroCup Women entre l’Spar Girona i el Cadí La Seu tindrà lloc aquest dimecres, 17 de gener, a les set de la tarda. 

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU