24 ACTIVITATS PROGRAMADES A LA SEU FINS EL JUNY

L’ajuntament de la Seu d’Urgell presenta 24 activitats programades a l’agenda cultural entre gener i juny. Aquest dissabte, 29 de gener, tindrà lloc la primera amb el teatre familiar ‘Sopa de pedres’ a la Sala Sant Domènec.

Entre les propostes hi ha la recuperació de la rua i la sardinada durant el Carnaval. Des del consistori s’ha remarcat que, tot i que és una activitat prevista, es farà en funció de l’evolució de la pandèmia.

L’agenda recupera algunes propostes que es van haver d’anul·lar el març de 2020 com el concert de Sey Sisters, We Got Your Back, que tindrà lloc el 13 de maig. 

Els tècnics de l’ajuntament han volgut remarcar que la programació s’anirà ampliant amb altres propostes d’entitats de la Seu i regidories del mateix consistori.

L’ajuntament de la Seu ha presentat l’agenda cultural fins el mes de juny sota la nova marca Cultura La Seu que aviat donarà a conèixer la nova imatge que agruparà totes les activitats organitzades des de l’area de cultura o en col·laboració amb aquesta.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA LA SEU D’URGELL - ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC CULTURA LA SEU D’URGELL - ALBERT GALINDO, TÈCNIC CULTURA LA SEU D’URGELL