30 PLAQUES EN EMBORNALS A LA SEU PER EVITAR RESIDUS AL CARRER

‘El mar comença aquí. No hi tiris res’ és el missatge que es pot trobar a diferents embornals de la Seu d’Urgell per evitar burilles i brossa al terra, i que puguin ser arrossegats i acabar al riu i al mar.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha instal·lat 30 plaques en embornals de la ciutat, amb el missatge ‘El mar comença aquí. No hi tiris res’. L’acció s’emmarca fins la campanya ‘El carrer no és un cendrer’, iniciada el 2021, per fer front a la problemàtica de les burilles i conscienciar a la ciutadania que els residus al terra, també poden ser arrossegats i acabar al riu i al mar.

Aquesta última actuació de la campanya es suma a una exposició de més de 100.000 burilles al Carrer Major, recollides pel grup Per Una Catalunya Neta, a la distribució gratuïta de cendrers de butxaca i a jornades informatives a bars i restaurants.
Encara que la campanya es realitza a la Seu d’Urgell, el consistori fa una crida a la precaució per la situació de risc d’incendis.

Una vegada finalitzada la campanya es tornarà a parlar amb els agents implicats per valorar com a evolucionat la problemàtica.  

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT LA SEU D’URGELL