30.000€ PER CALEFACTAR AMB BIOMASSA EL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE BOLVIR

L'ajuntament de Bolvir ha rebut un ajut 30.000 euros per instal·lar una xarxa de calor al poliesportiu municipal amb la producció de la caldera de biomassa ubicada a l'edifici de l'escola. També ha rebut un altre ajut de 5000 euros per millorar la coberta.

Setembre 14, 2023 - 23:37

L'ajuntament de Bolvir ha rebut un ajut 30.000 euros per instal·lar una xarxa de calor al poliesportiu municipal amb la producció de la caldera de biomassa ubicada a l'edifici de l'escola. La subvenció s'emmarca dins el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020, cofinançada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat i la Unió Europea. 

Per altra banda, el consistori també ha rebut un altre ajut de 5000 euros per millorar la coberta del poliesportiu municipal. Es tracta d'una subvenció atorgada per la Diputació de Girona per tal de mantenir en bones condicions els equipaments esportius. Concretament, els treballs consistiran en subministrar i col·locar noves pissarres per subtituir les que es troben en mal estat i millorar i netejar la canalització de l'aigua pluvial.

Des de l'ajuntament de Bolvir han expressat la voluntat de programar un pla intensiu de manteniment dels edificis municipals.