PRULLANS ES PREPARA PER A LA 9a FIRA ARÇ, DEDICADA ALS FRUITS I HERBES OBLIDADES

Prullans es prepara per acollir els dies 22 i 23 de setembre la 9a edició de la Fira Arç, dedicada als fruits i herbes oblidades de Catalunya. Es tracta de la fira més antiga del país que es dedica a aquesta temàtica.

Prullans es prepara per acollir els dies 22 i 23 de setembre la 9a edició de la Fira Arç, dedicada als fruits i herbes oblidades de Catalunya. Es tracta de la fira més antiga del país que es dedicada a aquesta temàtica. En aquesta ocasió el tema central seran les herbes remeieres i aromàtiques. 

El dia central de la fira serà dissabte a l'edifici Sant Esteve de Prullans. Durant tota la jornada hi haurà venda de cosmètica natural, productes alimentàris, racó de lectura i exposició de fruits i herbes. També es farà un taller d'ungüents i de fermentats, degustacions, conta-contes, presentacions literàries i la projecció del documental 'Aleshores penses que la terra és morta', ofert pel col·lectiu Eixarcolant. 

El dia abans, divendres, tindrà lloc una jornada tècnica a l'Ecoresort de Prullans dedicada als usos i valorització de les plantes aromàtiques i herbes del Pirineu i un sopar col·loqui. 

La fira Arç és possible gràcies a la implicació d'una vintena de voluntaris que, a banda de l'organització, fan sortides els dies abans de la mostra per recollir plantes i fruits de l'entorn.