400 FIRMES PER RECUPERAR ALGUNES ACTIVITATS DEL CASAL CÍVIC DE TREMP

L’agrupació Amics de la Conca de Tremp denuncia la retallada d’activitats del Casal Cívic, també conegut com “l’hogar del jubilat”. En els últims mesos s’han eliminat activitats com la podologia, la perruqueria o el servei de cafeteria.

L’agrupació Amics de la Conca de Tremp denuncia la retallada d’activitats del Casal Cívic, també conegut com “l’hogar del jubilat” . En els últims mesos s’han eliminat activitats com la podologia, la perruqueria o el servei de cafeteria. Els veïns i veïnes vinculats al centre es queixen de la manca d’esforç de l’administració pública per reprendre les activitats. Diuen que això afecta no només a la vida social dels usuaris, sinó també a la seva economia. 

La Generalitat hauria de crear més oferta d’activitats, diuen, en comptes de restar-ne. És per això que un grup d’usuaris ha organitzat una recollida de firmes per parlar amb les administracions i accelerar la represa de les activitats. 

Ara tenen previst parlar amb les entitats reguladores per aconseguir que el Casal de Gent Gran recuperi l’oferta lúdica en total plenitud.

Parlen al vídeo:

JOAN OBACH. SOCI DE L’AGRUPACIÓ AMICS DE LA CONCA DE TREMP

NEUS BATALLA. SÒCIA DEL CASAL