90 PARTICIPANTS A LA PRIMERA COPA NACIONAL D’ESLÀLOM EXTREME

90 participants a la primera prova nacional d’eslàlom extreme, organitzada pel Club Cadí Canoë-Kayak, que ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre aquest cap de setmana. És la primera Copa d’Espanya que es centra en aquesta nova disciplina, que destaca per la plataforma de sortida, des de la qual quatre palistes cauen a l’aigua.
En Sènior femení ha obtingut la victòria Miren Lazkano i en juvenil Leire Goñi. David Llorente ha liderat la classificació en sènior masculí i en juvenil Marc Vicente, del club Cadí Canöe-Kayak, ha obtingut el primer lloc. Pel que fa a la classificació per clubs, el club Atletico San Sebastian ha estat el líder, seguit pel club urgellenc.
Aquesta nova disciplina, que serà present als Jocs Olímpics de Paris 2024, ha tingut una gran acollida. Entre el públic, hi ha hagut la medallista olímpica, Maialen Chourraut, que s’està recuperant d’una lesió a l’espatlla, per la qual ha hagut de passar per quiròfan.
Aquest mes d’abril el Parc Olímpic del Segre també acollirà la novena edició de la Segre Cup i la Copa Internacional Pirineus. La Copa del Món d’Eslàlom i Eslàlom Extreme es celebraran a principis de setembre.

Parlen al vídeo:
MARC VICENTE, PRESIDENT CLUB CADÍ CANÖE-KAYAK
MAIALEN CHOURRAUT, PALISTA RFEP