ACABA LA FESTA DE L’ESTANY DE PUIGCERDÀ AMB ALGUNES INCIDÈNCIES

19 persones van resultar ferides el passat diumenge en el marc de la desfilada de carrosses de la festa de l’Estany de Puigcerdà, que celebrada durant la setmana passada i marcada per les condicions climatològiques i algunes incidències.

La festa de l’estany, que s’ha celebrat al llarg de la setmana passada a Puigcerdà, ha acabat aquest diumenge marcada per la pluja i algunes incidències que han impedit la celebració normal d’alguns actes de la festivitat. Durant el matí de diumenge, 19 persones van ser ateses al bolcar una carrossa de la tradicional desfilada de la festa. Concretament, s’han atès i traslladat tres afectades a l’Hospital de Cerdanya, dues dones en estat lleu i una tercera, en estat molt greu. A banda, s’han atès al mateix lloc dels fets a 16 persones més.

A conseqüència d’aquest fet, i de les previsions meteorològiques adverses, l’Ajuntament de Puigcerdà va decidir suspendre totes les activitats previstes per el diumenge a la tarda i vespre a excepció del piromusical.

Amb una mica més bon temps, dissabte es va celebrar la  35º travessa popular, i 21ª edició competitiva.

En la modalitat popular de la travessia, que va començar a les 12 del migdia, els nadadors van recórrer 200 metres. Els participants de la travessia llarga van sortir a les 11.30 amb un recorregut de 900 metres nadant per endavant. 

Parlen al vídeo: MARIA ROSA BARNOLA, COORDINADORA DE NATACIÓ DEL CLUB ESPORTIU DE PUIGCERDÀ