TREMP PREPARA UNA FESTA MAJOR PLENA D’ACTIVITATS AMB LES ENTITATS LOCALS COM A PROTAGONISTES

Tremp ja es prepara un any més per la festa major. Una festa que començarà el dijous 7 de setembre a la tarda i s’allargarà fins al dilluns 11 de setembre.

Tremp ja es prepara un any més per la festa major. Una festa que començarà el dijous 7 de setembre a la tarda i s’allargarà fins al dilluns 11 de setembre. Entre les novetats d’enguany hi ha el canvi d’ubicació de les penyes, que se situaran al carrer Tarragona, els actes institucionals de la Diada que tornen al dia 11 de setembre i un munt d’activitats per a tots els gustos i edats que compten amb la col·laboració de les nombroses entitats del poble.

El disseny del cartell de la festa major ha estat obra de la veïna i artista de Tremp Eva Cañanadas. I seguint la línia ja iniciada l’any passat amb el pregó col·lectiu a càrrec d’una entitat del poble, enguany serà el torn d’AlbaJussà. Oriol Ruiz destaca que el fet d’encarregar el tret de sortida de la festa a persones del poble fa que s’impliquin molt més en la festa i sigui més popular.

Al llarg dels cinc dies hi haurà els tradicionals concerts de nit, la festa Entrepins que cada any aplega molts participants, activitats infantils i esportives, i molt més.

Parlen al vídeo: ORIOL RUIZ, REGIDOR DE FESTES DE TREMP