ACTIVITATS FÍSIQUES PER A PACIENTS ONCOLÒGICS DEL PALLARS

L’Associació Contra el Càncer al Pallars Sobirà ofereix ioga adaptat per pacients oncològics a Esterri. Asseguren que el públic usuari de les seves activitats és divers en edats i experiències, la majoria dones, això sí, però que hi ha poca participació per la dificultat afegida del desplaçament.

L’Associació Contra el Càncer al Pallars Sobirà ofereix ioga adaptat per pacients oncològics a Esterri. Fins ara aquest servei s’oferia només a Sort, però no és l’única activitat que programen. A Rialp fan fisioteràpia aquàtica i a Llavorsí exercici físic. Volen que les activitats siguin rotatòries per a que no s’hagin de desplaçar sempre les mateixes persones. 

L’entitat va començar la seva activitat el 2021, i segueixen creixent. Asseguren que el públic usuari és divers en edats i experiències, la majoria dones, això sí, però que hi ha poca participació per la dificultat afegida del desplaçament. 

En aquesta línia l’Hospital Comarcal del Pallars obrirà un Hospital de Dia Oncològic al setembre, per tal de millorar la qualitat de l’atenció dels pacients.

Parlen al vídeo: IOLANDA MAS. PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER AL PALLARS SOBIRÀ