AGENTS SOCIALS I ECONÒMICS FAN NOMBROSES APORTACIONS A LA NOVA ESTRATÈGIA LEADER

Les sessions públiques, organitzades des del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, per definir la nova estratègia Leader han tingut nombroses aportacions de la ciutadania amb propostes sobre el cooperativisme o les comunitats energètiques.

La ciutadania i els agents socials i econòmics del territori han fet nombroses aportacions a la nova estratègia Leader, en les reunions presencials, que han tingut lloc aquestes darreres setmanes a la Seu d’Urgell i a Puigcerdà. Les trobades, obertes a tothom, han servit per reafirmar els quatre principals reptes que ja s’havien definit des del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i també per afegir nous temes a tenir en compte.

Entre les reflexions per part de la ciutadania també s’ha posat sobre la taula la necessitat de fomentar el cooperativisme, la problemàtica dels negocis que tanquen i altres aportacions al voltant de les comunitats energètiques.
A part d’aquestes sessions públiques, també s’han fet diverses reunions amb sectors implicats en el territori, en aquest cas, aquest dijous en tindrà lloc una dedicada a persones joves, fins a 40 anys.

A través del web del Consorci també hi ha un formulari obert perquè tothom pugui fer les seves aportacions, i d’aquesta manera, definir la nova estratègia per al desenvolupament local.

Parlen al vídeo: KIKO VIUDEZ, TÈCNIC DESENVOLUPAMENT LOCAL CAUC