RECULLEN DINERS PER POTENCIAR LA CONCA DE TREMP COM A ZONA DE REFERÈNCIA PER A LA BTT

L’associació Lo Podall està recollint diners aquestes setmanes per tal de poder fer un pas més en el projecte de recuperació i manteniment de senders de la conca de Tremp per a la pràctica del BTT. L’entitat és una de les sis participants en la segona edició del Matchfunding ‘Arrela’t a l’Alt Pirineu i Aran’.

L’associació Lo Podall està recollint diners aquestes setmanes per tal de poder fer un pas més en el projecte de recuperació i manteniment de senders de la conca de Tremp per a la pràctica del BTT. L’entitat és una de les sis participants en la segona edició del Matchfunding ‘Arrela’t a l’Alt Pirineu i Aran’, que promou la captació de fons entre la ciutadania per fer possibles diversos projectes d’interès públic. Unes aportacions que després són complementades per l’administració.

Lo Podall ja ha aconseguit el mínim que havien d’assolir en el període establert per l’organització, que són 40 dies. Això garanteix que, de moment, l’administració aportarà 4.000 euros. Tot i això, s’anima a la ciutadania a continuar fent aportacions, per poder fer créixer el projecte.
Lo Podall va néixer l’any 2017, fruit de l’interès per la BTT i l’arranjament de camins per a practicar-la. Una iniciativa totalment voluntària i que actualment ja compta amb uns 250 socis.

Justament aquesta feina ha fet que la conca de Tremp s’hagi convertit en un punt d’atracció per a la pràctica del BTT, gràcies a la gran quantitat de senders habilitats i ben mantinguts. Ara, però, l’entitat vol fer un pas més per visibilitzar aquesta important xarxa de senders, i contribuir a fer que la zona de la conca es converteixi en un referent nacional i internacional per a la pràctica de la BTT.

Parlen al vídeo:

SANDRA RIGOL, MEMBRE DE LO PODALL

DANIEL TERRISSÉ, PRESIDENT DE LO PODALL