JUNTS PER TREMP DONA A CONÈIXER TOTS ELS NOMS DE LA LLISTA DE LES MUNICIPALS

Junts per Tremp ha estat la primera formació que ha donat a conèixer els noms que integraran la seva candidatura a la capital del Pallars Jussà de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Junts per Tremp ha estat la primera formació que ha donat a conèixer els noms que integraran la seva candidatura a la capital del Pallars Jussà de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Fa uns mesos ja es va anunciar que el cap de llista seria l’advocat Quim Delgado, fins ara cap d’Oficina de la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.
I ara la formació ha fet pública una carta a través de les xarxes socials on Delgado presenta els noms que integraran la candidatura. Tot i això, de moment no s’ha donat a conèixer quin ordre ocuparà cadascú. Entre aquests noms hi ha els dels actuals tres regidors de la formació a l’Ajuntament: el primer tinent d’alcalde, Josep Maria Puigarnau, el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Francesc Castells, i la regidora de Cultura, Igualtat, Cohesió Social i Benestar, Rosa Melines.
Els altres noms que integraran la candidatura són: Aitor Sancho, Anaïs Noray–Espeig, Azucena Ruiz, Balbina Hernández, Carina Puiggròs, Carles Badia, Enric Barrull, Eugeni Fornons, Isaac Espinosa, Jaume Magri, Maria Guiu i Mònica Sáez. A banda de donar a conèixer aquests noms, Delgado també ha presentat l’eslògan del seu projecte, que serà ‘Apassiona’t per Tremp’, tot assenyalant que ha acceptat aquest repte perquè l’apassiona Tremp.