ALGUNS MUNICIPIS DE L’ALT URGELL DOBLEN LA SEVA APORTACIÓ PER IMPULSAR EL BENESTAR SOCIAL

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat un conveni de col·laboració amb els ajuntaments per a programes de benestar social, entre el 2022 i el 2025, període durant el qual alguns consistoris doblen la seva aportació.

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat un conveni marc de col·laboració amb els ajuntaments per a la gestió i prestació de serveis dins els programes de benestar social. Alguns dels municipis doblaran la seva aportació per al període 2022-2025, reiterant així la notorietat dels servis socials, urgències socials i altres programes. 

D’altra banda, l’ens també tira endavant la pavimentació del camí de les Anoves, al municipi d’Oliana, ja que el municipi no va entrar dins el Pla de Camins comarcal. El mateix passa amb Montferrer, tot i que encara no ha decidit quina obra vol executar. 

Per la seva part, Compromís X Pirineu ha presentat una moció per establir una taula de treball amb l’objectiu de promoure estudis i publicacions sobre diversos temes i personatges històrics per impulsar el territori a nivell de promoció turística. Proposta que ha sorgit després d’una visita d’una productora a Peramola.

L’equip de govern ha votat en contra de la proposta, ja que asseguren que hi ha espais on es poden presentar aquestes idees i s’han compromès a presentar el projecte en les diferents taules de treball existents. 

Parlen al vídeo:

MARTÍ RIERA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

TONI MAS, COMPROMÍS X PIRINEU