ALP ES PREPARA PER 5 DIES DE FESTA MAJOR I APOSTA PER UNA 'CIRCUS PARTY' LA NIT DE DISSABTE

Alp ha presentat aquest dimecres el programa de la Festa Major de Sant Pere, que enguany tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol. L'ajuntament torna a apostar per omplir la festa de propostes per a tots els públics i destaca la Circus Party de dissabte

Alp ha presentat aquest dimecres el programa de la Festa Major, que enguany tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol, sent el 29, Sant Pere, el dia central de la celebració. Com els darrers anys, l'ajuntament torna a apostar per omplir la festa de propostes per a tots els públics. Entre les activitats proposades destaca la nit de dissabte.

La vessant més musical la completarà l’orquestra Selvatana o els el grups de versions Apache i Band-Idos. També hi haurà propostes pensades per a un públic familiar, com l’espectacle del grup Atrapasomnis i inflables al nou parc infantil de davant de l'escola.

La festa de Sant Pere comptarà també amb futbol, focs artificials, sardanes, sopar popular, ball de casats i ballets, gegants i el retorn de la colla Castellera de Cerdanya.

Des de l’ajuntament han explicat que volen que la seva festa major esdevingui un referent a la comarca.


Per altra banda, Alp torna a apostar aquest estiu per ‘Sona a vermut’ que després de la bona acollida arriba a la tercera edició. Dutrant els diumenges de juliol i agost s'ofereix un petit concert i vermut a diferents emplaçaments d'Alp i la Molina, amb l'objectiu de fer costat a la cultura i ajudar als negocis locals.

El Circ al carrer també forma part de l'agenda d'estiu d'Alp, així com els inflables a la piscina, tobogans aquàtics gegants i concerts. Des del consistori han avançat que el grup revelació The Tyets serà a Alp el 18 de juliol.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR DE FESTES DE L'AJUNTAMENT D'ALP