ALP REPARTEIX 450 RACIONS D'ESCUDELLA DE CARNESTOLTES

Alp ha celebrat aquest dilluns la tradicional escudella de Carnestoltes, que enguany arriba a la 27a edició. Es tracta d'un dinar popular que any rere any aplega comensals de tota la comarca.

Des de primera hora del matí, una vintena de restauradors i col·laboradors del municipi i de pobles veïns han estat preparant unes 450 racions d'escudella. El secret per aconseguir un bon plat d'escudella són els ingredients de qualitat i molt xup xup.

Per elaborar aquest plat típic d'hivern han necessitat grans quantitats d'ingredients, com ara 40 quilos de carn picada, 25 pollastres o 10 quilos de cansalada. També, verdures, llegums i pasta.

Tant la preparació de l'escudella com el dinar ha tingut lloc al pavelló esportiu. De fet, fa quatre anys que el consistori va decidir traslladar la celebració en aquest emplaçament i no al teatre del Casino on s'havia fet sempre. 

Les entrades s'han mantingut a un preu popular de 5 euros i s'han convidat als majors de 65 anys. També s'han repartir racions d'escudella a aquells veïns que no es poden moure del domicili per motius de salut. 

La celebració de Carnestoltes a Alp ha comptat també amb una rua infantil, concurs de disfresses, música i sardanes. Dimarts al vespre tindrà lloc una sardinada popular.

Parlen al vídeo:

PERE ROS, COL·LABORADOR I REGIDOR A L'OPOSICIÓ

CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP