L’OSSA TORNA ALS CARRERS DE LA SEU D’URGELL

El Ball de l’Ossa ha celebrat la segona edició, després de la recuperació de la tradició, en el marc del Carnaval a la Seu d’Urgell. Enguany la proposta ha incorporat nous personatges.

La Seu d’Urgell celebra la segona edició del Ball de l’Ossa, en el marc del Carnaval. La Germandat de Sant Sebastià, impulsora de la proposta, va recuperar-ne la tradició l’any passat, després de més de cent anys. La proposta ha començat a primera hora amb l’esmorzar de caçadors, per agafar forces abans de la trobada amb l’Ossa. 

Els caçadors han fet un recorregut pel centre de la ciutat, enmig del mercat fins que han localitzat l’Ossa, dins un comerç. 

Enguany s’han incorporat nous personatges a la proposta. El capellà i els agents d’ordre públic es sumen a l’Ossa, el domador i els caçadors. 

Una vegada capturada l’Ossa, el recorregut ha seguit fins la plaça dels Oms. L’activitat ha estat amenitzada per la música de la Cobla Tres Quartans Bramasacs. 

La Germandat continua amb les propostes de Carnaval. Dimarts, amb el judici del rei carnestoltes i dimecres, amb la sardinada popular.  

Parlen al vídeo:

CAÇADORS

DONA D’UN CAÇADOR I CAÇADOR

CAPELLÀ I NEBODA DE PARÍS