L’ALT URGELL CELEBRA EL CARNAVAL AMB DISFRESSES I GASTRONOMIA

La celebració del Carnaval a l’Alt Urgell ha programat actes diversos com la rua de disfresses a la Seu d’Urgell o el Ranxo d’Organyà, on s’hi ha aplegat unes 250 persones.

La celebració dels Carnavals a l’Alt Urgell ha començat a la Seu d’Urgell. Entre els actes n’ha destacat la rua de disfresses, sota el lema ‘Rebobinem’. Fins a 17 colles han desfilat pels carrers de la ciutat amb temàtiques relacionades amb la música de diferents èpoques. Les propostes, però, també han servit per reivindicar, amb disfresses en suport del comerç local. 

Enguany al concurs, en el qual hi ha participat 13 de les 17 colles, ha afegit una nova categoria, la de joves. El punt final de la rua ha estat una altra de les novetats. Enguany ha finalitzat a la pista poliesportiva, on s’hi ha organitzat una festa nocturna. 

Els Carnavals a la comarca han continuat a Organyà, que tanca la programació, aquest dilluns, després d’un cap de setmana d’activitats. La jornada ha començat amb esmorzar popular i ha continuat amb animació infantil. Des de primera hora, s’ha començat a preparar l’escudella per a una nova edició del Ranxo. 

El dinar popular, on també s’ha fet sentir la revolta pagesa, ha comptat amb una assistència d’unes 250 persones.  

Parlen al vídeo:

CRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL

CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ